dimecres, 4 de novembre del 2015

03/11/2015 Diari

En la classe de hui la primera cosa que hem fet ha sigut conéixer les pautes per a fer un bon treball de teoria i com realitzar correctament l'exposició. Durant l'explicació els companys han anat canviat coses del Prezi que no havia d'aparéixer, com per exemple un gif.

Després hem conegut una nova web molt útil per a utilitzar-la en Infantil, és coneguda com Kahoot. Uns dies abans la professora ens havia demanat que cadascú es descarregara l'aplicació en el seu mòbil per a hui utilitzar-la i posar-la en pràctica. Una vegada descarregada, hem introduït un codi i de manera individual des del seu mòbil responia a les preguntes relacionats amb les TIC que anava posant la professora des del projector. La veritat és que ha sigut una activitat molt graciosa perquè hi havia poc de temps per a respondre i la gent començava a riure. 

I finalment, hem vist tres vídeos diferents on es treballa amb esta aplicació en l'aula d'infantil. Els dos primers està ben utilitzada l'aplicació, però en el tercer vídeo més que ajudar als xicotets em pareix una activitat complicada.

 Mira-ho tu i digues la teua opinió respecte als vídeos en un comentari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada