dissabte, 7 de novembre del 2015

05/11/2015 Diari

Bon dia a tots!

En la classe de gui hem treballat un poc més amb Kahoot. Per a treballar en classe un poc més esta aplicació, hem fet una activitat en parelles. Abans de començar hem fet dos preguntes amb tota la classeca i després cadascú s'ha registrat en la pàgina. En parelles hem  posat un títol relacionat amb el tema i després hem creat diverses preguntes amb quatre possibilitats i només una serà la correcta. 
També és important dir que pots posar el teu mateix el temps que tindrà la gent per a contestar la pregunta, per això si és més fàcil és millor donar cinc segons. 
D'altra banda, si la pregunta és massa llarga i no cap, la professora ens ha donat la solució al problema. El millor és posar una foto amb el text que anteriorment haurem fet en retalls i després apegar la imatge, eixa seria una altra manera de poder fer-ho. 
Una vegada que tots els companys han creat les seues preguntes la professora ha preguntat qui volia eixir de voluntari per a posar en el projector les seues preguntes i els altres companys contestar a les preguntes des dels seus mòbils. 
La meua companya i jo hem eixit i ha sigut molt divertit, encara que les nostres preguntes eren molt fàcils.

Després de tot aixó, hem preparat l'enllaç als temes teòrics, per a fer-ho, hem fet una entrada nova amb el blog de classe on posarem els títols, la URL dels vídeos que hem recomanat en el nostre treball, URL de les pàgines webs digitals i l'article. Tot açò haurà d'estar sense falta el dia que la gent haja d'exposar en classe.

I per a finalitzar, la mestra ens ha dit de quina manera treballar correctament en la presentació del treball, tenint molt atenció amb estos tres apartats: 
  • Article científic
  • Disseny (la professora ens ha aconsellat veure els treballs de l'any passat) 
  • Escenari d'aprenentatge (ha de ser coherent) 
Adéu




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada