dimecres, 25 de novembre del 2015

Dia Mundial amb la violència de gènere

Hui en dia 25 de novembre, és el dia de la violència de gènere. Este tema ha sigut i continua sent actualment un delicte que no és visible del tot i s'oculta moltes vegades. Hui he volgut publicar una entrada nova en mon Blogger per a posar el meu granit d'arena. Som molt pocs els que verdaderament ens adonem de com té de greu que ser estar vivint una situació així. Mentres que són moltes les dones, en especial, les que patixen estes situacions. 
Per a conscienciar-nos encara més, la xifra hui en dia és d'1 de cada 7 dones les que són víctimes d'estos tractes, tant de forma física com psíquica al llarg de la seua vida. 
Més de 600 milions de dones i xiquetes viuen en països on la violència domèstica encara no és considerada un delicte, almenys 1 de cada 4 dones han patit violència de gènere durant l'embaràs, milions de xiquetes en el món que són obligades a casar-se amb menys de 18 anys i que patixen mutilació genital femenina. 
Hui en dia a Espanya, 30 dones han mort a les mans de les seues parelles. Són fets que ens diu que encara hi ha molt treball per fer per a acabar amb açò. Encara que són cada vegada més les dones que s'atrevixen a denunciar la situació i açò em pareix fantàstic, perquè viure en silenci no és una bona opció. Encara les víctimes tenen por de denunciar el maltractament i hem de recolzar-les en estes situacions tan difícils i fer-los veure que no estan soles. 
És per això que cada 25 de novembre té lloc el Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb els objectius de conscienciar i acabar este greu problema que és una alifac per a la societat.

He decidit utilitzar el color verd en esta publicació de hui per a fer d'alguna manera implícita el suport i l'esperança de les víctimes que patixen hui en dia esta horrible situació. Verd, esperança per a vosaltres. Les dones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada