dijous, 17 de desembre del 2015

17/12/2015 Diari

Hui ha sigut un dia molt especial ja que era l'última classe que teníem de DCADEI


En primer lloc, hem vist l'exposició de l'últim grup de teoria explicant molt bé el tema relacionat amb "La incorporació als escenaris educatius de la pissarra digital (PDI)".
En segon lloc, la professora ha aprofitat per a dir-nos coses relacionades a l'avaluació de l'assignatura, tenint en compte tots els treballs entregats, el treball de teoria, els resultats de Kahoot, l'assistència, entre altres. A continuació, s'ha explicat qual i com s'ha de fer el treball voluntari que podrem entregar fins al dia 20 de gener. Personalment, vaig ser una d'aquelles persones que va demanar a la professora fer un treball extra per a així pujar nota. A continuació, ens ha demanat que estiguérem tots atents al Campus Virtual per a saber qui han de fer l'examen. Ens ha comentat també que les persones que vullguen fer l'examen de manera optatiu, podia fer-ho, però si saques un nota baixa et baixa també la mitjana. És important pensar-ho abans de decidir! 
I en tercer i últim lloc, la professora ha acabat la classe agraint a tots i cada un de nosaltres per haver sigut un grup excepcional.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada