dijous, 1 d’octubre del 2015

01/10/2015 Diari

Hola amics, bon dia a tots!

Al començament de la classe la professora ens ha demanat que posàrem els nostres noms junt els sons que adjuntem en la pràctica de l'endevinalla en el drive, per a entregar-ho en la data del dia 6 d'octubre.
Una vegada dit açò, ens ha ensenyat una nova pàgina crida Pere Marquès per a saber de quina manera crear de forma senzilla el nostre propi índex quan estiguem treballant en el Word.
Tenint la pàgina web de Pere Marquès la professora ens ha anat dient pas per pas com es pot fer un índex el més ràpid i fàcil possible. Hem fet una xicoteta prova per a possibles índexs més avant. Per a fer açò em fet click en l'opció on posa "Educar en l'era Internet" i hem copiat el text per a després inserir-ho en el Word com a índex automàtic. 
L'objectiu principal és aconseguir fer un índex automàtic i per a això hem de tindre el text escrit en Word. Una vegada escrit el text, el que hem de fer és seleccionar aquells títols i subtítols que volen que aparega en el nostre índex. En la part de dalt en Word hi ha una opció per a fer click on posa "Estils" és ací on hem de punxar per a afegir el títol que més ens agrade. Entre totes les possibilitats està "Título 1, Títol 2...". Una vegada fet tot l'anterior, hem d'anar a on posa "Referències" fer click i anar a la pestanya de "Continguts" i una vegada allí tenim que seleccionar una opció per al nostre índex.

Si no saps fer-ho, ací vos facilite un enllaç a Youtube on explica com fer un índex automàtic en Word. 


 ¡Fins a la pròxima!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada