dijous, 8 d’octubre del 2015

Àlbum Digital

Bon dia a tots! 

Hui en classe hem conegut una nova aplicació web Bookr que s'utilitze per a crear un àlbum digital.
Com sempre gràcies a la professora que ens fa una xicoteta prova abans, no hem tingut cap problema a l'hora de crear el nostre propi àlbum. Primer hem buscat Bookr en Google, una vegada dins de l'aplicació web hem posat "sentits" per a així buscar imatges realitzades amb el nostre títol de treball. Les imatges que més ens agraden les posarem en cada pàgina en blanc de Bookr fins a acabar. 
Una cosa que hem de tindre en compte al realitzar el nostre àlbum en parelles és que hi ha la possibilitat de posar més pàgines en blanc, però hem d'estar segurs perquè una vegada creades no es podrà esborrar. Estar atents!





Tot just acabar la pràctica de hui hem parlat d'estos quatre apartats...
1. ¿Què fem per a posar en orde les set parts de la nostra unitat didàctica? 
Amb l'ajuda de Google Sites i es realitzarà al finalitzar tot el treball. Fem click a "navegación" i hem de llevar el tick de l'opció "organizar automàticament mon navegación".

2. ¿Com editar o canviar l'aparença? Fem click en la roda que està al costat dret i tornem a fer click en l'opció "administrar sitio". D'esta manera podrem editar pàgina per pàgina i a l'acabar, punxar a "configuración de la página".


3. ¿Què fer perquè la meua companya puga editar la nostra pràctica del rec del tresor? Donem donar a compartir i fer click on posa "permisos". Finalment, hem d'invitar a la nostra companya de treball perquè també tinga l'oportunitat de modificar la unitat didàctica sense cap problema. A la companya li eixirà una notificació per a acceptar la invitació que anteriorment s'ha fet.


4. Finalment, ¿com inserir una imagen/gifs animat? Primer 
ho guardem en el nostre ordinador i després licitar al Google Sites. Per a això hem de fer click a inserir i click a l'opció "drive".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada