dimecres, 7 d’octubre del 2015

06/10/2015 Diari

Al començar la classe de hui la professora ha comentat que diversos companys havien tingut problemes amb l'àudio de l'endevinalla, per això s'ha fet una mostra en el projector perquè així poguérem guardar l'arxiu correctament i es puga veure en qualsevol lloc i des de qualsevol altre ordinador.
Per a fer la mostra ens ha anat indicant la professora pas a pas, primer obrim el nostre powerpoint, una vegada obert fem click on posa "archivo" a la dreta i finalment, li donem click a "exportar Cd per a empaquetar" la presentació. D'esta manera, com he dit anteriorment els nostres àudios s'escoltaran correctament.

Una vegada solucionat el dubte d'alguns dels meus companys, hem vist la pròxima pràctica a realitzar amb el nom de "La cacera del tresor".
Per a crear la nostra unitat didàctica i treballar en parelles hem hagut de conéixer abans Google Sites i amb ella crear la pràctica més fàcilment. 
El següent que hem fet la meua companya i jo ha sigut posar-li un títol, dissenyar la pàgina al nostre gust i seleccionar els possibles temes a tractar la nostra unitat didàctica. 
Totes i cada una de les pràctiques han de tindre set parts que seran les següents:
  1. Presentació
  2. Introducció
  3. Preguntes
  4. Recursos
  5. La gran pregunta
  6. Avaluació
  7. Crèdits (autor, data)

Abans d'acabar amb l'explicació, la professora ens ha donat les referències de set possibles pàgines on veure exemples d'unitats didàctiques. Després ens hem posat tots mà a l'obra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada