dissabte, 31 d’octubre del 2015

Feliç dia a totes les meues amigues bruixes


Feliç dia de Halloween!!! 

La millor mestra d'Infantil
Hui és un dia molt especial, sobretot per a l'univers d'Infantil, com és Halloween. Des de el meu blog vos invite que entreu en aquest univers, ple de bruixes, rates penades, vampirs i qualsevol classe d'animals repel·lents. 
Com a futura mestra se m'ocorre algunes activitats que fer amb els més menuts en este dia que tant els agrada. Abans de dir qui activitat és la que jo realitzaria amb els més menuts, diré quals són els beneficis i objectius d'aquesta activitat i com s'ha elaborat.


Activitat anomenada "Les bruixes".
  • Introducció: He proposat la investigació sobre les bruixes, perquè em pareix personatges atractius i motivadors per als niños/as d'estes edats. Es tracta de sers que normalment es presenten com a malvats, encara que altres vegades, poden ser bondadoses. Veurem distints tipus de bruixes, les que apareixen en els contes, i altres que fan maldats però que no fan por.
  • ObjectiusObservar i identificar elements característics de les bruixes (cos, roba, animals que li acompanyen, tipus de bruixes, on i com viven...). Desenrotllar el gust per conéixer sers fantàstics característics dels contes.
  • ActivitatElaboració d'un mural expositor representant un racó del bosc encantat amb la bruixa. El mural serà de 2 metres per 2 metres perquè tot els xiquets i xiquetes puguen pintar lliurement i decorar el mural al gust de cadascú.
  • Materials utilitzatTraurem tot el material que tenim en classe com: paper de diferents colors, adhesius, gomets, cartolina, fulls d'arbre, arena, pintura de dits, retolador, ceras...

Personalment, crec que esta és una possible activitat per a celebrar en este dia. Pense que és perfecta perquè no sols és una tasca divertida, també es fomenta el treball en grup, la col·laboració, el xiquet és lliure de triar els seus materials preferits i per si no fóra poc, és també un mural que ens servix per a decorar els corredors del nostre col·legi i d'esta manera tots els altres vegen el treball realitzat. 

Si també eres mestre o mestra com jo i has fet una activitat original en la teua classe, deixa un comentari dient què has fet amb els xicotets en el dia d'Halloween. 

Una salutació a tots els lectors del meu blog!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada