dijous, 29 d’octubre del 2015

Mural col·lectiu en Linoit i AutoMotivator

Hui ha sigut una classe molt divertida i entretinguda, perquè hem tingut al principi de la classe per a acabar el mural virtual amb el company de l'aplicació Linoit. La professora ens ha donat vint minuts per a editar el que ens faltava. Una vegada acabada ha anat eixint la gent per parelles de forma voluntària, per a ensenyar i explicar el seu mural a tota la classe. La meua companya i jo hem eixit molt contentes per a explicar-los i la professora ens ha felicitat per ser una idea tan original. 

Vos deixe ací el meu mural virtual de Linoit i espere que vos agrade.




Justament després hem conegut una nova aplicació web per a fer cartells personalitzats, s'anomena AutoMotivator. Una vegada dins de la pàgina, hem triat imatge, estil de lletra, color, títol i frase. La professora ens ha tornat a donar uns minuts per a fer el nostre cartell per parelles (relacionat sempre a Educació Infantil) . La meua companya i jo hem triat una foto de Google d'uns xiquets menuts jugant al joc simbòlic. 

Ací teniu una foto perquè la podeu veure. Si decidixes fer tu mural envia-m'ho, estaré encantada de veure-ho. Ànim!


I l'últim que hem fet ha sigut fer un mural col·lectiu de Linoit (lema: Educació Infantil). Ha sigut molt divertit també perquè al principi els companys havien afegit un cartell molt gran i no hi havia lloc per a tots els cartells i hem hagut d'esperar una estona. 

Ací vos deixe una imatge del nostre mural col·lectiu, espere que vos agrade.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada