dimarts, 27 d’octubre del 2015

Nostra Endevinalla en Slideshare i altres aplicacions.

Hola, bon dia a tots els meus lectors! 

Avui en classe hem conegut tres noves aplicacions. La primera és una nova aplicació molt interessant anomenat Slideshare, que serveix per a presentar treballs en PowerPoint d'una manera molt senzilla. Com sempre, al començament la professora ens ha dit pas per pas com utilitzar aquesta aplicació per a no tindre dubtes en futures treballs. Una vegada dit açó, hem fet una xicoteta prova per a veure si sabíem fer-ho correctament, per aixó hem subit a l'aplicació Slideshare la nostra endevinalla per a que cualsevol persona puga veure-ho.

Espere que vos agrade molt la meua endevinalla!



La segona aplicació que hem conegut és Glogsteredu, aquesta no l'hem utilitzat perque no funciona correctament.

I la tercera aplicació és Linoit, molt paregut al cortxo que tenim en nostra casa per a posar post-it, es a dir, és un mural colectiu. Aquesta i última aplicació es perfecta per a treballar a classe d'educació infantil com a forma digital: 
1. Podem posar el nostre Linoit en la pissarra digital perquè tots els xicotets puguen veure-ho, per exemple: per a posar l'aniversari de cada xiquet, posar un vídeo que resumisca com se'l van passar de bé al seu dia, per descomptat els familiars també poden deixar la seua empremta en el nostre mural col·lectiu i escriure el que vullguen. 
2. Se'ns ocorre també treballar amb esta aplicació les diferents activitats que s'han realitzat durant tot el curs. Posem fotos per a tindre-ho com a record. 
3. També podem utilitzar-ho per a fer un conte viatger.


La meua companya i jo hem fet un taller de cuina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada